Hannelen pikantti kaalipata

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää suikaloidut vihannekset ja mausteetja hiukka vettä anna hautua hiljaisella tulella 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Broilerijauheliha, annos 100g1.6g1.7kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g7kcal0.8g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.4g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g67kcal7.8g3.9g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144717