Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.5g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g0.5g0.9kcal0g0g0g0g
Mustikka1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)0.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g23kcal0.4g3g0.6g0g
Valittu annoskoko5g11kcal0.2g1.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.1g0.8g0.2g0g
Arvot/100g100g228kcal4g30g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956