Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g3.9g34kcal0g0g3.9g0g
Viinietikka 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g72kcal0.2g0g8g0g
Valittu annoskoko5g36kcal0.1g0g4g0g
Annoskoko puolitettuna3g18kcal0.1g0g2g0g
Arvot/100g100g704kcal2g0g78.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202495