Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1.8g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Maissi jyvät 2.1g3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kesäkurpitsa0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g20kcal1.4g1g1g0.2g
Valittu annoskoko5g10kcal0.7g0.5g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g196kcal13.7g9.8g9.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729