Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1.5g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1.2g0.4kcal0.1g0g0g0g
Pekoni, paistettu 0.4g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g1.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.6g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g18kcal1.4g0g1.2g0g
Valittu annoskoko5g9kcal0.7g0g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0g0.3g0g
Arvot/100g100g176kcal14g0g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245390