Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2.6g4.4kcal0.5g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g0.8g1.1kcal0g0g0.1g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g14kcal1g0g0.8g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.5g0g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0g0.2g0g
Arvot/100g100g137kcal9.8g0g7.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339