Tonnikala-tomaattimuffinssit

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita sekaan tonnikala nesteineen.

Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi ja laita sekaan.

Mausta sitruunapippurilla, tillillä, yrttisuolalla.

Lisää maito ja kananmunat.

Annostele muffinssivuokiin ja paista 225'c n. 15min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g0.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Kaurahiutale 0.3g1kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g0.7g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala vedessä, rainbow1.2g1.2kcal0.2g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g17kcal1.2g1.6g0.4g0g
Valittu annoskoko5g9kcal0.6g0.8g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g164kcal11.5g15.4g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307499