Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy1.6g8.7kcal0.1g0.5g0.7g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g0.7g4.1kcal0.1g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 2.4g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g37kcal1g1g3.2g0g
Valittu annoskoko5g19kcal0.5g0.5g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.3g0.3g0.8g0g
Arvot/100g100g374kcal10g10g32g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478