Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g1g0.6kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Parsa 3.9g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g4kcal0.2g0.2g0g0.2g
Valittu annoskoko5g2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Arvot/100g100g37kcal2g2g0g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894