Kurkkuahven

500 g ahvenfileitä
• 150 g kurkkua
• 1 tl suolaa
• 3 rkl etikkaa
• 2 dl kermaa
Ohjeet
Leikkaa kurkku tikuiksi.

Lisää suola, anna maustua 10 min. Lisää etikka, anna muhia ½ h. Paista ahvenfileet pannussa, lisää kurkut ja anna kypsyä pari minuuttia.

Lisää kerma ja hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka3.4g2.9kcal0.6g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.4g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g15kcal1.2g0g1g0g
Valittu annoskoko5g8kcal0.6g0g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0g0.3g0g
Arvot/100g100g147kcal11.8g0g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232850