Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.5g2.1kcal0g0g0.2g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g0.1g0.1kcal0g0g0.1g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kirjolohi meri, filee 2.7g4.5kcal0.5g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.6g2kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna omega0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Soijajauho rasvainen 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g19kcal1.2g0g1.6g0g
Valittu annoskoko5g10kcal0.6g0g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0g0.4g0g
Arvot/100g100g194kcal12g0g16g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270653