Eevaliin pinaattikeitto

Sulata rasva (paksupohjaisessa) kttilassa, lisää jauhot ja anna kiehahtaa.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen.

Anna kiehahtaa holjalleen, koko ajan sekoittaen.

Lisää pakastepinaatit, sekoittele ja anna kuumentua uudelleen lähes kiehuvaksi.

Lisää teelusikallinen suolaa, ripaus sokeria ja hiukan valkopippuria ja muskottipähkinää.

Maista, lisää mausteita jos siltä tuntuu.

Nauti keitettyjen kananmunien kanssa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 4g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Pinaattipakaste 150g0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g8kcal0.2g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.1g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g82kcal2g6g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342694