Jääkarpalot kinuskilla (Kevennys)

Ainekset:
400 g karpalo
1,5 dl kevytkerma
1 dl fariinisokeri

Ohje:

Valmista kinuski lisäämällä kerma ja fariinisokeri kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes kinuski on sopivan paksu.

Jaa karpalot 4 kulhoon, kaada kinuski kohmeisten karpaloiden päälle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 3.1g1kcal0g0.1g0g0.1g
Kevytkerma1.2g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Fariinisokeri0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g11kcal0g2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko5g6kcal0g1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g110kcal0g19.6g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296382