Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka1.2g3.6kcal0.1g0.7g0g0.2g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g7kcal0.2g1.4g0g0.4g
Valittu annoskoko5g4kcal0.1g0.7g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g71kcal2g13.7g0g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159742