Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g1.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.8g5.8kcal0g0.1g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Mantelilastu (A la meira)0.6g3.5kcal0.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g24kcal0.8g0.4g2g0g
Valittu annoskoko5g12kcal0.4g0.2g1g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g231kcal7.7g3.8g19.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231