Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Nauris 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g5kcal0g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko5g2kcal0g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g45kcal0g2g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566