Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3.4g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%1.4g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g9kcal0.2g1.2g0.2g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.1g0.6g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g85kcal1.9g11.5g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433456