Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 2.7g3.4kcal0.6g0g0.1g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g11kcal1.2g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.6g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g110kcal11.8g2g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414