Juustoinen pannuleipä (karppi)

Jauheet ja juusto sekoitetaan, lisätään kananmuna ja sekoitetaan taikina tasaiseksi.

Paistetaan pannulla (voissa) kääntäen, kun pinta sopivan vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa0.7g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.5g2.8kcal0.1g0g0.3g0g
Voi 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Psylliumkuitu, annos 6g0.3g0.1kcal0g0g0g0.2g
Seesaminsiemen kuoreton (Gogreen)0.3g1.7kcal0.1g0g0.2g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.2g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g29kcal1.6g0.4g2.8g0.6g
Valittu annoskoko5g14kcal0.8g0.2g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.4g0.1g0.7g0.2g
Arvot/100g100g282kcal15.7g3.9g27.5g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208365