Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte1.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)0.9g0.6kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Sokeri0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Oivariini vähärasvainen0.7g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g24kcal0.4g2.8g0.8g0g
Valittu annoskoko5g12kcal0.2g1.4g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.1g0.7g0.2g0g
Arvot/100g100g240kcal4g28g8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983