Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty2.3g3.3kcal0.1g0.7g0g0.1g
Chorizo makkara, annos 100g1.6g4.1kcal0.2g0.1g0.3g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0g0.1kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g16kcal0.6g1.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko5g8kcal0.3g0.8g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g160kcal6g16g6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422332