Gulassipata

1. Leikkaa naudan sisäpaisti noin 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.

Leikkaa kuoritut, halkaistut sipulit lohkoiksi.

Hienonna valkosipulinkynnet ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet.

Viipaloi kuoritut porkkanat ja paloittele paprikat.

2. Ruskista lihaviipaleet pannussa 3-4 erässä tilkassa öljyä ja siirrä toiseen astiaan.

3. Kiehauta sipulit, chili ja paprikajauhe pannussa tai padassa tilkassa öljyä.

Lisää pataan sipulien kanssa ruskistetut paistiviipaleet ja porkkanat.

Kaada joukkoon vesi ja mausta gulassi.

Kypsennä kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti.

4. Lisää pataan paprikat ja tomaattipyree.

Kypsennä vielä noin 1/2 tuntia.

Hienonna padan pinnalle runsaasti persiljaa.

Tarjoa keitetyn riisin tai pastan sekä ruokajogurtin ja vaalean leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti2g2.2kcal0.4g0g0.1g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Paprikajauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.1g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g7kcal0.8g0g0.4g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.4g0g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0g0.1g0g
Arvot/100g100g68kcal8g0g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132840