Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu2g4.3kcal0.2g0.1g0.4g0g
Ketsuppi, Felix0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio1.2g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)1g2.5kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g17kcal1g0.6g1.4g0g
Valittu annoskoko5g8kcal0.5g0.3g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g163kcal9.8g5.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277493