Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.4g7.2kcal0g0g0.8g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Kananmuna kuoreton1.3g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g0.4g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g39kcal0.6g3.8g2.2g0g
Valittu annoskoko5g20kcal0.3g1.9g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.2g1g0.6g0g
Arvot/100g100g382kcal5.9g37.3g21.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167563