Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g0g0.2kcal0g0g0g0g
Raparperi 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Mansikka 0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g21kcal0.6g2.2g0.8g0g
Valittu annoskoko5g11kcal0.3g1.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0.6g0.2g0g
Arvot/100g100g212kcal6g22g8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692