Titan kaalipata

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Lisää vesi ja riisi, sekä paloitellut porkkanat ja kaali.

Anna kiuhua hiljalleen kannen alla ainakin tunti.

Mausta maun mukaan ketsupilla, paprika-mausteella, suolalla, valkopippurilla, timjamilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2625 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt porsaan paistijauheliha (Hk), annos 400g0.8g1.1kcal0.2g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Villiriisisekoitus, Pirkka 100g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Porkkana 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g6kcal0.4g0.4g0g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.2g0.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0g0g
Arvot/100g100g58kcal3.8g3.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101593