Auran herkkusienikastike

Sienet pieniksi ja paistinpannulle parin desin vettä kanssa.

Paista kunnes vesi haihtunut.

(Vaihtoehtona jättää vesi pois ja paistaa rasvassa.

Maukkaampaa mutta kalorisempaa.) Kun kypsiä, mausta suolalla ja valkopippurilla, lisää kipparikerma ja huuhtele kermapurkki parilla desillä vettä, jonka kaadat joukkoon.

Sitten basilikasilppua reilu desi ja yksi tomaatti paloiteltuna kuutioiksi.

Hauduta hetki.

Jos haluat suurustaa, jauhoja ois voinut paistaa sienten ja rasvan kera, mut ne on aika turhia kaloreita siinä lisänä.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Tilkkutakki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, tuore1.5g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaatti 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g1.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g4kcal0g0g0.2g0g
Valittu annoskoko5g2kcal0g0g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0g0.1g0g
Arvot/100g100g35kcal0g0g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182923