Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen2.3g3kcal0.4g0g0.2g0g
Auringonkukkaöljy (100g)0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Amerikan Pekoni filee, HK1.1g1.7kcal0.2g0g0.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)0.9g0.7kcal0g0g0.1g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g13kcal1.2g0.2g2.6g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.6g0.1g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g123kcal11.5g1.9g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672