Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt3.5g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g0.4g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g13kcal0.6g0.4g1g0.2g
Valittu annoskoko5g6kcal0.3g0.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g123kcal5.8g3.8g9.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197070