Smetana-kerma-possua

Paista voissa possun suikaleet, älä mausta.

kaada ylimääräinen neste pois, kun olet kevyesti paistanut possun suikaleet.

Laita kattilaan 1,5 desiä vettä, sekoita joukkoon mausteita oman valintasi mukaan.

Minä maustoin timjamilla (kuivattu), paprikajauheella, suolalla, pippurilla, basilikalla (kuivattu) ja chilijauheella.

Anna lihojen kiehua noin tunti.

kaada liemi astiaan, älä hukkaa ja laita lihat takaisin kattilaan.

Laita kattilaan, smetana, kerma ja paprikat ja sekoita....kaada hieman keitinlientä mukaan.

Anna hautua miedossa lämmössä noin 20 minuuttia ja tarkista maku, jos tarvitset lisää mausteita, kaada lisää lientä....anna vielä sen jälkeen hautua miedolla noin 20 minuuttia, tarkista lihan mureus.

Kun liha on täysin mureaa, possu on valmista.

Kun liha kypsyy kerma-smetanassa laita lisukkeet valmistumaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.1g3.6kcal0g0g0.4g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g0.7g2.7kcal0g0g0.3g0g
Porsaan suikalepaisti,HK, miedosti suolattu, maustamaton2.5g2.7kcal0.4g0g0.1g0g
Paprika, punainen0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g20kcal0.8g0g1.8g0g
Valittu annoskoko5g10kcal0.4g0g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0g0.5g0g
Arvot/100g100g198kcal7.8g0g17.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271152