Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi0.7g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.4g1.5kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0g0.1kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0g0.3kcal0g0g0g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g1.5g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g14kcal0.8g0.2g1g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.4g0.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g144kcal8g2g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400459