Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Naudan Sisäpaisti2.4g2.7kcal0.5g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g8kcal1g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.5g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.3g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g84kcal10g2g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313729