Kukkakaali-parsakaali-palvikinkkugratiini

Laita kukkakaali- ja parsakaalinuput voideltuun vuokaan.

Lisää sekaan kuutioitu palvikinkku.

Kaada päälle kolmen juuston ruokakerma.

Paista 200 °C:ssa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito Korpelan palvikinkku1.5g1.5kcal0.2g0g0g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1.2g1.5kcal0g0g0.1g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g1.5g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g7kcal0.4g0g0.2g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.2g0g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0g0.1g0g
Arvot/100g100g65kcal3.8g0g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354319