Savuporojuureskeitto

Keitä juurekset ja perunat vedessä.

Voit myös freesata juurekset ensin.

Soseuta kypsinä sauvasekoittimella.

Lisää maitoa ( ei välttämättä) ja sulata joukkoon sulatejuusto.

Leikkaa sekaan savuporosilppua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Poron kylmäsavupaisti (Pirkka), annos 8g0.3g0.4kcal0.1g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g4kcal0.2g0.4g0g0g
Valittu annoskoko5g2kcal0.1g0.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Arvot/100g100g43kcal2g3.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110919