Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g2.2g10kcal0.1g1g0.6g0g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)1.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g1.1g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g28kcal0.4g3g1.4g0g
Valittu annoskoko5g14kcal0.2g1.5g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.1g0.8g0.4g0g
Arvot/100g100g273kcal3.9g29.4g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509