Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti 1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g1.4g3.9kcal0.2g0.1g0.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g12kcal0.6g0.4g1g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.3g0.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g119kcal5.8g3.8g9.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322799