Keltainen kalakastike

Kuullota sipulit voissa, lisää kala isoina paloina.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kurkumalla, paprikalla ja tillillä.

Lisää kerma ja hauduta kypsäksi.

Jos haluat tukevamman mössön, anna nesteen haihtua melkein kokonaan.

On hyvää esim.

kukkismuussin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra2.7g2.2kcal0.5g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.2kcal0g0g0.2g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1.2g4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g17kcal1g0g1.2g0g
Valittu annoskoko5g9kcal0.5g0g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0g0.3g0g
Arvot/100g100g171kcal9.8g0g11.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352573