Kesäkurpitsapaitos

Kesäkurpitsa kokonainen suikaloidaan tikuiksi ja höyrystetään.

Iso purkki herkkusieniä ja valkosipulin kynsiä maun mukaan, puolikas koskenlakija voimakas muutama siivu metvurstia pieninä paloina.

Sulatetaan paistinmannulla sekaisin ja lisätään kesäkurpitsat.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Punahattu60

Marianne590 sanoi...

Nami, kokeiluun menee :) \r\nPidän valkosipulistakin.

lauantai 17.08.2013 klo 17:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g2.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni, paistettu 1.4g1.4kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Metvursti kestomakkara0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g9kcal0.4g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.2g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g90kcal3.8g1.9g5.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373562