Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 0.7g0.9kcal0.1g0g0g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g7kcal0.4g0.6g0g0.2g
Valittu annoskoko5g4kcal0.2g0.3g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Arvot/100g100g73kcal3.9g5.9g0g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456346