Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2g7.1kcal0.2g1.4g0g0.1g
Rusinat (Rainbow) 1 pss0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl0.1g0.6kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g28kcal0.4g4.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko5g14kcal0.2g2.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.1g1.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g284kcal4g44g4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103