Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.4kcal0.2g1.7g0g0.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g31kcal0.4g3.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko5g16kcal0.2g1.9g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.1g1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g306kcal3.9g37.3g11.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070