Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sieni rouskut, suolattu 1.4g0.4kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 1g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Paprika, punainen1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g8kcal0.2g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g77kcal1.9g3.8g5.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189459