Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton1.9g13kcal0.5g0.2g1.2g0g
Canderel makeutusjauhe0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.9kcal0g0g0.1g0.1g
Kookoshiutale 0.3g2.3kcal0g0g0.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 0.6g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)1.9g8.4kcal1.5g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g50kcal4g0.8g3.4g0.4g
Valittu annoskoko5g25kcal2g0.4g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g12kcal1g0.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g496kcal40g8g34g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227892