Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.3g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0g0.1kcal0g0g0g0g
Maitosuklaa 0.9g5kcal0.1g0.5g0.3g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.9g6.7kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g42kcal0.6g4.4g2.2g0g
Valittu annoskoko5g21kcal0.3g2.2g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.2g1.1g0.6g0g
Arvot/100g100g408kcal5.9g43.1g21.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772