Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper2.3g6.8kcal0.6g0g0.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g23kcal1.2g0.2g2g0g
Valittu annoskoko5g11kcal0.6g0.1g1g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.3g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g224kcal11.8g2g19.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672