Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Munan keltuainen0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g0.3g1kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g2.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Smetana0.4g1.5kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g22kcal0.2g2g1g0g
Valittu annoskoko5g11kcal0.1g1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.1g0.5g0.3g0g
Arvot/100g100g220kcal2g19.6g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418946