Lasagne a la Ropelli ketsuppiin

Ruskista jauheliha ja lisää siihen ketsuppi, suola, currytahna vesi ja kaura ruokaan.

Hauduta hetki.

Laita voideltuun vuokaan vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä.

Anna vetäytyä hetken.

Paista uunissa ensin 225 n. 20 min. ja vähennä lämpöä 175 asteeseen ja anna vielä olla uunissa 20-30 min.
Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 0.6g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.2g3.6kcal0.4g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Punainen curry tahna red curry paste (Santa maria), annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Korianteri, annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Fenkoli, annos 100g0g0kcal0g0g0g0g
Neilikka, annos 4g0g0kcal0g0g0g0g
Inkivääri, kuivattu, jauhettu (Mauste), annos 22g0g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Aceto balsamico di modena del duca (Aceto balsamico del duca di adriano gros), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma0g0.1kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g0.8g1.2kcal0g0g0.1g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g14kcal1g0.8g0.6g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.5g0.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g143kcal10.2g8.2g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445694