Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2.4g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa0.7g2kcal0.2g0g0.2g0g
Smetana0.3g1.1kcal0g0g0.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g12kcal0.8g0.2g1g0.2g
Valittu annoskoko5g6kcal0.4g0.1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g119kcal7.7g1.9g9.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799