Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Sokeri 1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 1.7g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g32kcal0.4g4g1.6g0g
Valittu annoskoko5g16kcal0.2g2g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.1g1g0.4g0g
Arvot/100g100g312kcal3.9g39.2g15.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586