Jogurtti

Kuumenna maito kiehumispisteeseen.

Jäähdytä noin 50 AST. Lisää maitojauhe ja bulgarianjogurtti.

Laita Tupperin Servofix-astiaan ja Kirsi astia pyyhkeen sisään.

Anna olla yön yli ja laita jääkaappiin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1761 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 0.2g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g5kcal0.4g0.6g0g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.2g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.2g0g0g
Arvot/100g100g48kcal3.8g5.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376140